درباره خواص عناب خشک Options
درباره خواص عناب خشک Options
Blog Article
راهنمای دریافت رژیم پکیج های رژیم مقالات تخصصی ثبت مشکلات ثبت نام دریافت رژیم غذایی دریافت برنامه
طب سنتی ایرانی، عناب را چاقکننده و مقوی معده و کبد میداند.
در طی تحقیقات علمی، در عصاره میوه عناب پلی ساکاریدهای اسیدی و یک پلی ساکارید خنثی یافت شده است. پلی ساکاریدهای اسیدی دارای ویژگی شلاتهکردن (به دام انداختن) یونهای فلزی بوده و از خود فعالیت آنتیاکسیدانی نشان میدهند.
خوشبختانه عناب هیچ عارضه جانبی که عامل اصلی نگرانی باشد ندارد. با این حال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مجبور به اجتناب از این میوه باشند.
از رسوب چربی و گرفتگی عروق شما جلوگیری می کند.همچنین مشخص شد که عناب به کاهش میزان چربی در خون نوجوانان چاق کمک کرده است. می تواند خطر بیماری قلبی را در نوجوانان کاهش دهد.
البته آزمایشها بیشتر روی موشهای صحرایی انجام شده و برای نتیجه دقیقتر لازم است مطالعات انسانی متمرکزی هم انجام شود.
پالپ (تکههای نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و میتواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضدسرطانی، آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی، محرک سیستم ایمنی، ضدچاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماریها مورد توجه است.
یکی دیگر از خواص عناب خشک تقویت عضلات ورزشکاران است. ازآنجاییکه مردان ورزشکار، برای کاهش درصد چربی بدن و حفظ عضلات خود نیاز به تقویت ماهیچه دارند، عناب بهترین گزینه برای این کار است. استفاده از دمکرده عناب یا عناب خشک علاوه بر تقویت عضلات و ماهیچهها و کاهش چربی بدن، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
خواصی که این میوه دوست داشتنی دارد به دلیل بالا بودن میزان خواص چای سبز و عناب آنتی اکسیدان آن است.
بهبود عملکرد دستگاه گوارش از خواص عناب است. مصرف چند عدد عناب در روز میتواند سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.
با مصرف عناب علاوه بر افزایش رشد مو، میتوانید به درمان شوره و پوستهپوسته شدن سر، تقویت ریشه مو، افزایش لطافت و درخشش مو و همچنین کاهش موخوره کمک کنید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
پس اگر ریزش زیاد مو دارید و میخواهید که آن را رفع کنید، از این ترکیب غافل نشوید.
در زمانی که داروهای ضد افسردگی را مصرف میکنید، جدا از خوردن عناب جلوگیری کنید. زیرا میتواند باعث ایجاد تداخل دارویی و بروز یکسری عوازض بد شود.